Produkter

Tilbake

HemoSafe

Hemosafe – Blodbankens forlengede arm

Med Hemosafe® enheter plassert på f.eks. sykehusets operasjonsavdeling og på sykehus i regionen med oppkobling til LIS øker sikkerheten på blodbanken og gir umiddelbar tilgang av blod ved behandling 24/7.

Beskrivelse

Hemosafe® – verdens mest avanserte lagring for blodposer til transfusjon.

Med Hemosafe® får du både oppbevaring og kontrollert tilgang for opp til 96 blodenheter av gangen.

Pasienten identifiseres ved hjelp av integrert scanner og Hemosafe® leverer matchende blodpose for transfusjon, valgt utifra kompatibelkriteriene i blodbankens informasjonssystem (LIS) koblet opp mot Hemosafe via nettverket.

Automatisk oppdatering av hver transfusjonsblodpose som sjekkes inn og ut som innebærer at lagerstatus korrigeres omgående av Hemosafe®.

Levering av rett blodtype skjer med høy sikkerhet til rett pasient til rett tid.

Takket være nettverkskoblingen til LIS (Laboratory Information System), velger Hemosafe® alltid den blodposen som matcher best for hver pasient.

På mindre enn 1 minutt holder brukeren utvalgt blodpose i hånden som er kontrollert via den unike EAN koden for maksimal sikkerhet.

For ytterligere sikkerhet identifiserer brukeren seg med et ett unikt brukernavn og passord. Brukeren kan kun plukke ut blodposer som matcher aktuell pasient.

Mindre kostnader for blodbanken

Med Hemosafe® minskes antallet allokerte blodenheter og kassasjoner. Dessuten minsker antallet kassasjoner markant da man i Hemosafe® oppbevarer blodposene lett tilgjengelig, f.eks. utenfor en operasjonssal, ved behov av blodtransfusjon.

Overvåke lageret, spare tid og minske kassasjoner av blod

Med Hemosafe® fås en optimal håndtering og kontinuerlig overvåking av lageret. Hemosafe® benytter prinsippet ”først inn, først ut” for å minske kassasjon av blod.

Dokumentasjon

Video

Se også: