Produkter

Tilbake

COL øyedråpesystem

FOR EN RASKERE OG ENKLERE TILBEREDNING AV ØYEDRÅPEDOSER AV AUTOLOGT SERUM.

COL er en patentert og medisinsk utstyr sertifisert teknologi for doseproduksjon av øyedråper fra blodserum og blodplaterikt plasma (PRP). Disse øyedråpene brukes til å behandle pasienter med ekstremt tørre øyne og andre hornhinnefeil. Serum brukes i alvorlige oftalmologiske tilfeller der konvensjonelle øyedråper (kunstige tårer) har utilstrekkelig effekt.

Beskrivelse

SIKKER OG ENKEL Å BRUKE

Ved produksjon av øyedråper basert på autologt (pasientens) eller allogent (donorens) blod, er det avgjørende for pasientsikkerheten å opprettholde steriliteten i sluttproduktet. I lokket på hvert COL doseringshetteglass er det et antibakterielt filter som garanterer sterilitet både under produksjon og når det brukes hjemme.

Et begrensende problem med produksjonen av denne typen øyedråper i dag er tiden som kreves og de repeterende arbeidstrinnene. Det er ikke uvanlig at introduksjonen av COL-systemet for produksjon av øyedråper øker produktiviteten dramatisk sammenlignet med tradisjonelle produksjonsteknikker.

I tillegg er produksjonen mye lettere for personalet på laboratoriet og praktisk for pasienten, både å bruke og å bære med seg i hverdagen.

 

Dokumentasjon

Video