Produkter

Tilbake

Claire Pro

NY STANDARD FOR SIKKERHET OG DESIGN

Claire pro setter en helt ny standard for sikkerhetsbenker gjennom en unik kombinasjon av komponenter, funksjoner, ytelse og design.

Claire pro tilbyr det bredeste spekteret av alternativer og kundespesifikke (unike) konstruksjoner, noe som åpner for ubegrensede muligheter for spesialtilpasninger.

 

Beskrivelse

Claire pro, i kort:

Beskyttelsesskjold
Det mange ganger prisbelønte «Shield Design» vitner om design av høy kvalitet som kombinerer innovasjon med form og funksjon.

Innovativ LED-lysteknologi
LED-belysning av arbeidsrommet og unike LED-belyste vinduskanter som visualiserer driftstilstanden, alarmer og garanterer høyeste sikkerhet.

Ergonomi
Svært lydløse, lyse driftsforhold, individuelt justerbar arbeidshøyde og optimal beinplass, også for 3-filterskap på grunn av den svært kompakte utformingen av det første hovedfilteret.

Skreddersydde
Ved hjelp av egen forskning, utvikling og konstruksjon kan vi oppfylle individuelle, kundetilpassede krav. Alternativer eller kundetilpassede konstruksjoner – Claire pro-sikkerhetsskap gir grenseløse muligheter.

Kvalitet
Prisbelønt produktdesign i kriteriene: grad av innovasjon, sikkerhet, bærekraft, estetikk og implementering.

Berøringsskjerm
Intuitiv betjening og brukervennlig menynavigering.

Bevegelsesmålingssystem
Det unike deteksjonssystemet for personers bevegelser og resulterende luftturbulens nær arbeidsåpningen gir tydelige advarsler og øker sikkerhetsbevisstheten hos laboratoriepersonalet.

Grønn teknologi
Innovativ teknologi og Auto On-Off-funksjon reduserer driftskostnadene med opptil 84 %.

Filterteknologi
Nye HEPA-kassettfiltre for enda lavere lydnivåer og energiforbruk.

 

Dokumentasjon

Video

Se også: