Om Labex

LABEX, en familiebedrift, en samarbeidspartner som tilbyr langsiktighet og trygghet til våre kunder innen Healthcare og Life Science.

Vår viktigste ressurs er vårt personale. Flere av våre ansatte har vært med oss i både tjue og tretti år. Det er med denne erfaringen vi bygger lange relasjoner, ikke bare med vårt eget personale, men også med våre kunder og leverandører. I dag kan vi tilby et bredt spekter av innovative produkter og tjenester til våre kunder innen Healthcare. Vi har også en serie utvalgte nisjeprodukter til våre Life Science kunder. Vi tar ansvar og engasjerer oss i det vi driver med. Vi etterstreber gjennom vårt engasjement og ærlighet å skape stor tillit hos våre kunder og leverandører.

Vi tar kvalitet og kunnskap veldig seriøst, og med vårt ISO-sertifiserte kvalitetsarbeid sørger vi for at vi holder det vi lover. Vi takker ansatte, kunder og leverandører i 50 år for at vi har lykkes med å utvikle og opprettholde vår sterke posisjon i et utfordrende og stadig skiftende marked. Det er i samspillet vi har funnet produkter og tjenester som har ført oss dit vi er i dag.

Våre kjerneverdier definerer vår bedriftskultur, (det vi tror på og synes er viktig). Vi er proaktive, pålitelige, engasjerte og kompetente.

SERTIFIKAT

ISO 9001 ISO 14001

    Nyhetsbrev

    Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta siste nytt!