Produkter

Tilbake

F3

Bionets F3-bioreaktorer er en modellserie for dem som er ute etter en Steam In Place-bioreaktor (SIP) på industrielt nivå. Med den høye kvaliteten fra en standardisert bioreaktor, men med fleksibilitet som muliggjør utvikling og oppskalering av helt nye bioprosesser.

Beskrivelse

F3 er et system med oppdatert teknologi, med mange smarte detaljer, og som er utviklet og videreforedlet over mange år. Det er tre modeller, 50 liter, 100 liter og 200 liter maksimalt arbeidsvolum.

Trenger du en enda større bioreaktor? Vi tilbyr slike i serien industriell skala. Denne typen bioreaktorer skreddersys etter bestillerens ønsker.

Agitasjonssystem i bunnen av bioreaktoren; servoen gir en justerbar (fra nesten null til flere hundre omdreininger) hastighet, og krafttilførsel tilpasset behovene i din kultur. At omrøringen skjer fra bunnen muliggjør et rent og lyst lokk, noe som gir deg enklere vedlikehold og mange porter. Kan fås med standard impeller (Rushton, marine, pitch blade) eller spesialdesign på forespørsel. Mekanisk lukking kan være enkel, dobbel (SIP) eller magnetisk kobling.

F3 har alle nødvendige funksjoner for den mest avanserte gasskontrollen. Med Advanced Gas Module for celledyrking (med luft, N2, O3 O2 og CO2 og innløp kan du kontrollere de parametrene du trenger for å optimere og kvalifisere proteinproduksjonen.

Temperaturkontrollsystemet omfatter et deksel som praktisk talt dekker hele karet, kombinert med en primærkrets med varmer, varmeveksler for kjølevann og resirkulasjonspumpe. Alt dette gir nøye temperaturkontroll og store varmevekslingsmuligheter, selv for de mest krevende kulturene.

Som den mindre F2 kan F2 integreres i et CIP-system. Alt i samme ramme. Ved hjelp av doseringspumper for syrer og baser samt pH-elektrode kan CIP utføres helt uavhengig av andre systemer. Alt kontrolleres fra programvaren Marta, der CIP Module gjør det mulig å lage og lagre programmer for standardisering av rengjøring.

 

Dokumentasjon

Se også: